Foios commemora el Dia Internacional conta la Violència de Gènere

S’ha llegit el manifest contra la violència masclista i s’ha guardat un record per totes les víctimes

L’exposició ‘No em toques el whatsapp’ ha complementat la programació

El poble de Foios ha mostrat una volta més el seu rebuig a la xacra de la violència masclista en la commemoració del 25 de Novembre, Dia Internacional Contra la Violència Masclista. I el mateix dimecres 25, a les 19 hores a la Plaça del Poble, es va concentrar el veïnat junt amb representants polítics i de diferents associacions per dir ‘prou’ amb la lectura del manifest i la lectura dels noms de totes les víctimes del masclisme des de principi d’any.

Mónica Chirivella, regidora d’igualtat, va ser l’encarregada de posar veu al manifest i va agrair “la gran quantitat de dones, homes, xiquetes i xiquets que es van concentrar per a defensar la igualtat i posicionant-se contra la violència masclista”. Chirivella també va destacar que “una vegada més, a Foios demostrem ser un poble conscienciat, solidari i igualitari”.

La commemoració d’aquest dia ha estat complementada amb dues iniciatives fruit de la col·laboració amb la Mancomunitat del Carraixet. Per una banda, s’ha repartit més de 300 mascaretes commemoratives del 25-N, i per l’altra, al llarg d’aquesta setmana ha estat oberta l’exposició itinerant ‘No em toques el whatsapp’, dedicada especialment al jovent, en la que es consciencia i sensibilitza sobre la violència de gènere i com detectar-la.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.