Foios executa un nou col·lector al carrer de la Lluna

El nou col·lector resoldrà els problemes d’inundabilitat que afecten la zona i serveix d’infraestructura per al polígon de la Mar

L’Ajuntament de Foios ha tret a licitació, per un import de 120.000 €, la construcció d’un nou col·lector al carrer Lluna que donarà solució als problemes d’inundabilitat de la zona, al mateix temps que servirà d’infraestructura primària per al Polígon de la Mar, la urbanització del qual s’està impulsant des del consistori.

Com ha explicat l’alcalde de Foios, Sergi Ruiz, “amb el nou col·lector avancem en la resolució de problemes històrics. Aquesta canalització de 200 metres, paral·lela i pegada a la CV-300, resoldrà la inundabilitat a la zona i evitarà que, en cas de pluges intenses, les aigües netes es mesclen amb les aigües residuals”.

Des de l’àrea d’Urbanisme es recorda que, en aquests moments, està en execució una altra vella reivindicació del veïnat, com és el nou col·lector i traçat del sanejament al carrer Sant Josep, per evitar que passe pel polígon de la Jutera, la qual cosa també resoldrà problemes d’inundabilitat, així com les males olors.

L’acció del carrer de la Lluna és finançada per la Diputació de València amb 80.000 €, dins del Pla Reacciona, i la resta es finança amb recursos municipals.

Les empreses tenen fins al 19 d’abril per ampliar informació i presentar les seues ofertes, mitjançant la plataforma web de Contractacions de l’Estat.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia