Foios incorpora a 5 persones desocupades per ajudar a prevenir i controlar els efectes de la pandèmia

Els contractes tenen una duració de 6 mesos
S’han portat a terme gràcies al programa Ecovid 2020

Hui dimarts 1 de desembre, s’han incorporat a l’Ajuntament de Foios 5 persones contractades durant un període de 6 mesos, que desenvoluparan tasques relacionades amb la prevenció i control dels efectes de la pandèmia en les activitats i espais municipals.

Aquestes persones han sigut contractades gràcies una subvenció de 68.856,47 € del servei d’ocupació de la Generalitat, Labora, dins del programa Ecovid 2020, destinat a la contractació de persones amb 30 anys o més que estan desocupades a conseqüència de la conjuntura derivada de la Covid-19.

L’alcalde de Foios, Sergi Ruiz, ha estat l’encarregat de fer la recepció a aquestes cinc persones ocupades i els ha explicat en què consistirà el seu treball a l’ajuntament.

Els i les noves treballadores duran a terme accions de neteja i desinfecció d’espais públics, control d’aforament dels locals municipals i atenció a la ciutadania, i s’han incorporat als següents departaments: Oficina d’Atenció de l’Ajuntament, brigada municipal de serveis i obres, mercat municipal i Serveis Socials.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.