Foios inverteix uns altres 370.000 € en la millora de les seues àrees industrials

Ajuntament Foios 01

 Amb esta nova subvenció de l’IVACE s’arriba a 1 milió d’euros d’inversió en les àrees industrials de Foios en els últims 3 anys.

L’Ajuntament de Foios continua apostant per la millora i modernització de les seues àrees industrials. Així, gràcies a una nova subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, s’invertiran uns altres 370.000 € en les àrees industrials del Molí i la Jutera.

Com ha assenyalat l’alcalde de la localitat, Sergi Ruiz, “per tercer any consecutiu, aconseguim ajudes quantioses per a la millora dels polígons industrials de Foios. De fet, som un dels pobles de l’Horta Nord més beneficiats per aquestes subvencions, la qual cosa demostra el bon treball que es fa des de l’equip tècnic i humà d’aquest Ajuntament i, sobretot, ens impulsa a seguir en la línia de l’esforç, el rigor i la planificació d’inversions que començàrem en 2015”.

Cal recordar que l’Ajuntament de Foios ha acabat aquesta setmana les últimes actuacions al polígon de la Jutera, que junt amb les executades recentment al Molí, han sumat 360.000 €. Uns treballs, finançats parcialment per l’IVACE, que han consistit en la reurbanització de voreres; la remodelació de les zones d’aparcament i accessos; l’execució de nous embornals per a la captació de pluvials; o la substitució a LED de tot l’enllumenat.

En aquest sentit, Sergi Ruiz ha recordat que “hem d’aprofitar la bona comunicació de les àrees industrials i empresarials de Foios, situades en un entorn molt dinàmic com és l’àrea metropolitana de València, per a rellançar-les i apostar per la consolidació de les empreses existents, però també per atraure’n de noves”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia