Foios licita les obres de l’edifici polivalent del poliesportiu

El nou edifici haurà d’estar finalitzat a la fi del mes d’octubre

Pas definitiu per a l’edifici polivalent del poliesportiu municipal. Dijous passat s’ha publicat la licitació de les obres de construcció d’aquest nou espai, que haurà d’estar acabat a la fi del mes d’octubre. El cost del projecte ascendeix a 250.000 € dels quals 200.000 € estan subvencionats per la Conselleria d’Esports.

Com ha destacat l’alcalde de la localitat, Sergi Ruiz, “Foios té una gran activitat física i esportiva. Per això, existeix la necessitat d’ampliar les nostres instal·lacions esportives amb espais i dotacions adequades per a la seua pràctica”.

L’edifici ocuparà una superfície útil de 335 metres quadrats, i estarà dividit en dues sales per a la pràctica esportiva d’interior. Una actuació que, sens dubte, dotarà al poliesportiu d’una major versatilitat per a la pràctica física i esportiva.

Cal recordar que l’Ajuntament de Foios ja ha dut a terme en els últims anys altres actuacions de millora de les instal·lacions del poliesportiu municipal, com la substitució de la gespa del camp de futbol, la del pàdel, o la remodelació dels vestidors de la piscina. L’última ha sigut la substitució a LED de l’enllumenat, que està permetent un estalvi econòmic de 15.000 € anuals en la factura de la llum, i que se suma a les plaques solars dels vestidors de la piscina.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.