Foios lliura les Distincions ‘Millora’ per a reconéixer l’esforç de l’alumnat de Primària

El regidor d’Educació, Juanjo Civera, ha fet lliurament de les distincions a la Casa de Cultura

La Regidoria d’Educació de Foios ha reconegut, un curs més, l’esforç i perseverança de l’alumnat de Primària dels dos col·legis públics de la localitat, el CEIP Rei En Jaume i el Mare de Déu del Patrocini, amb les Distincions ‘Millora’.

Juanjo Civera, regidor d’Educació, ha sigut l’encarregat d’entregar aquests reconeixements en un acte celebrat aquest dijous, a les 12.00 hores, a la Casa de Cultura, enfront de la comunitat educativa, les famílies i, per descomptat, dels i les estudiants que han obtingut els millors resultats aquest curs 2023-2024, que han pujat a l’escenari amb il·lusió i orgull.

“A Foios tenim uns centres educatius de primer nivell gràcies al seu professorat i equip directiu, i no podem oblidar a les nostres xiquetes i xiquets, que s’esforcen per superar-se i aprendre en cada classe. Enhorabona a tots i totes i a les famílies que els ajuden i acompanyen des de casa”, ha destacat l’edil.

L’alumnat reconegut de cada curs i col·legi amb les Distincions ‘Millora’ ha rebut un diploma acreditatiu, llibres i un bo de 10 passes per a gaudir de la piscina municipal aquest estiu.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.