Foios organitza activitats per a conscienciar sobre la importància d’actuar davant la violència masclista

 Les activitats es desenvoluparan del 21 al 29 de novembre

L’Ajuntament de Foios, a través de la Regidoria d’Igualtat, ha organitzat una sèrie d’activitats amb motiu del 25N, Dia Internacional contra la Violència Masclista que, en paraules de la regidora de l’àrea, Mónica Chirivella, “tenen com a objectiu conscienciar a la ciutadania de la importància de lluitar contra la violència de gènere i actuar davant aquesta mena de situacions. Per això, enguany, el lema de la campanya ressalta que la nostra actitud importa. No podem mirar cap a un altre costat. Es necessita la implicació de tota la societat per a frenar la violència masclista”.

Les activitats van començar aquest dilluns, 21 de novembre, amb la projecció d’una pel·lícula a la Casa de Cultura. Un acte organitzat per l’Associació Dones de Foios. La següent cita serà el dimecres, 23 de novembre, quan tinga lloc la trobada de la Mancomunitat del Carraixet a la plaça de l’Ajuntament d’Almàssera, a les 17.00 hores.

El mateix 25 de novembre, Foios acollirà la lectura del manifest i una vigília per les víctimes de la violència masclista. L’acte començarà a les 20.00 hores a la plaça de l’Ajuntament. Es recomana a totes les persones que vulguen assistir que porten una espelma.

Finalment, el dimarts, 29 de novembre, la sala polivalent de la Llar dels Jubilats acollirà una xarrada col·loqui en la qual es debatrà sobre l’abolició de la prostitució. Comptarà amb la participació de Puri Liétor, del Front Abolicionista de la Comunitat Valenciana, i amb Carol L, activista feminista pels drets i llibertats sexuals de les dones i xiquetes. L’acte començarà a les 19.00 h.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.