Foios trau a licitació la gestió i manteniment de la piscina i el poliesportiu municipal

Piscina Municipal de Foios

S’inclou la gestió del bar i de les activitats físiques i esportives municipals, la qual cosa el converteix en un dels contractes municipals més quantiosos i complexos

L’Ajuntament de Foios ha tret la licitació de la gestió i el manteniment del poliesportiu i la piscina municipal, després que en 2021 la incertesa de la pandèmia i la inestabilitat econòmica provocaren que no es presentaren ofertes.

Malgrat que els termes de la licitació i el contingut dels plecs són similars als de la que va quedar deserta, s’ha decidit augmentar notablement la dotació econòmica per a cobrir les mesures postpandèmia i del difícil context econòmic actual al qual s’hauran d’adaptar les empreses licitadores.

La duració del servei és de 2 anys, prorrogable per un any més, amb un import total de 651.565,71 euros si s’opta per la pròrroga. Tal com reconeix l’alcalde Sergi Ruiz “es tracta d’un dels contractes municipals més quantiosos i més complexos en incorporar-se la gestió de les activitats físiques i esportives municipals, que és un dels principals assoliments de la Regidoria d’Esports en els últims anys”.

Per la seua part, la regidora d’Esports, Mari Carmen Cabo, recorda la importància d’aquest contracte que ajudarà a que “l’espai del poliesportiu i les seues instal·lacions estiguen en bon estat i que l’activitat física i esportiva que s’ofereix a la ciutadania siga completa i de màxima qualitat”. Així mateix, ha indicat que la licitació es produeix en un moment de millora de la pandèmia i que la previsió és “obrir la piscina municipal amb normalitat a l’estiu”.

El termini per a presentar les ofertes estarà obert fins al pròxim 15 d’abril. Tota la informació relativa al procés es pot consultar a través del perfil de contractant i la pàgina de licitació de l’Estat.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia