Foios trau a licitació les obres de la planta baixa de l’Antic Escorxador

Amb aquesta reforma, finalitza l’adaptació d’aquest emblemàtic edifici a les necessitats actuals del municipi

L’Ajuntament de Foios ha tret a licitació la reforma interior de l’Antic Escorxador. Que consisteix en l’adaptació i redistribució de la planta baixa d’aquest edifici històric

Foios ha tret a licitació la reforma interior de l’Antic Escorxador. Que consisteix en l’adaptació i redistribució de la planta baixa d’aquest edifici històric per a respondre a les necessitats del Foios del segle XXI.

Les obres, amb una duració estimada de sis mesos, adaptaran aquesta part inferior a les condicions d’accessibilitat i millora energètica i modificaran la distribució per a guanyar espais de treball, aules i oficines de serveis municipals, amb una inversió de 197.000 euros.

“En els últims anys hem actuat en les cobertes i tancaments, s’ha habilitat la part de dalt i de darrere. Hem instal·lat plaques fotovoltaiques d’autoconsum i un ascensor. Amb l’objectiu de recuperar aquest espai de gran valor patrimonial, fer-lo sostenible i accessible, i posar-lo a la disposició de la ciutadania”. Assenyala Sergi Ruiz, alcalde.

El primer edil ha recordat que, fruit d’aquesta reconversió, “hui l’Antic Escorxador s’ha convertit en un punt de trobada i oci saludable per a la nostra joventut, especialment amb l’obertura de l’Espai Jove en la part superior, i de la Sala d’Estudi i una altra polivalent en la part posterior”.

La reforma de la planta baixa finalitzarà l’adaptació d’un edifici que serà clau per a millorar l’atenció ciutadana i la gestió municipal. Especialment per als pròxims dos anys, ja que es pretén que una part de les àrees municipals es trasllade a l’Antic Escorxador mentre duren les obres del nou Ajuntament.

Les empreses que desitgen presentar-se a aquesta licitació poden fer-ho fins al 18 de juny de 2024. Tots els detalls poden consultar-se en la Plataforma de Contractació del Sector Públic, a través del següent enllaç: https://contrataciondelestado.es/wps/portal/!ut/p/b0/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfIjU1JTC3Iy87KtUlJLEnNyUuNzMpMzSxKTgQr0w_Wj9KMyU1zLcvQjzatMPRzNnYtdtI3cctyCPNJcq1wTy21t9Qtycx0BMnS–Q!!/ .

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.