Formalitzat el contracte per a una nova autoescala

El Consorci de Bombers de València ha adquirit una nova autoescala que es suma a la flota ja existent en el Consorci en este tipus de vehicle, i que ha suposat una inversió de 899.151 €.  En el mes d’octubre s’hi ha formalitzat ja el contracte amb l’empresa adjudicatària, Rosembauer, i està previst que el vehicle estiga operatiu a finals del 2023. 

Esta autoescala de 39 metres d’altura és idònia per als riscs en entorns urbans, per a intervencions en emergències que requereixen treballar en altura, siga operacions de rescat o d’extinció. 

Actualment ja hi ha cinc autoescales als parcs de bombers de Sagunt, Gandia, Torrent, Paterna i Requena, mentre que este nou vehicle anirà destinat al parc d’Alzira. Segons ha explicat la presidenta del Consorci, Maria Josep Amigó, “l’objectiu amb l’adquisició d’este nou vehicle és que la totalitat dels parcs principals del Consorci hi compten amb una autoescala, i amb la que incorporem ara a Alzira culminem este objectiu”. 

Cal recordar que, per a treballs en altura, a banda d’esta xarxa de sis autoescales extensibles, el Consorci hi compta també amb altres dos vehicles, dos autobraços, també dedicats a treballs en altura, especialment en el cas de sinistres de tipus industrial. D’aquesta manera, des del Consorci s’ha realitzat un gran esforç en la present legislatura en què s’han adquirit quatre autoescales, completant la total renovació de la flota de vehicles en altura.

Comenta la notícia