FUVAMA obri el termini de presentació del XXII Concurs de Pintura i Periodisme

El primer premi en totes dues modalitats aconsegueix els 1.500 euros

La Fundació Valenciana d’Agricultura i Medi Ambient (FUVAMA) torna a convocar, després de l’aturada de dos anys ocasionat per la pandèmia, el seu prestigiós Certamen Vicente Hernández de Pintura i Periodisme. Des del 16 de maig fins al 31 de maig romandrà obert el termini de presentació de les obres pictòriques i dels treballs periodístics (ràdio, televisió, premsa escrita i digital).

L’objectiu principal dels premis de FUVAMA és fomentar els valors de protecció i dignificació de l’activitat agrícola i el medi natural. Els artistes, periodistes o qualsevol persona interessada poden dirigir-se a la seu de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA) en Guillem de Castro, 79, a València, per a recollir les bases, les quals també estaran publicades en la pàgina web www.avaasaja.org. La decisió del jurat, tant per al concurs de periodisme com per al de pintura, es farà pública el mes de juny.

Mitjans de comunicació

Poden optar als premis de periodisme tots els treballs publicats en l’àmbit nacional, entre l’1 de juny de 2021 i el 31 de maig de 2022. Els articles, reportatges o programes de ràdio o televisió poden haver sigut realitzats en valencià o castellà, i han de versar sobre agricultura i/o medi ambient. El guardó aconsegueix una dotació de 1.500 euros.

Pintura

Cada autor podrà presentar un màxim de dues obres, en tècnica lliure, sobre la vinculació entre l’agricultura i la preservació del medi ambient. Les dimensions mínimes dels quadres han de ser de 65 x 50 cm i màximes de 116 x 89 cm. Han d’anar emmarcats i sense signatura. A més, s’ha d’adjuntar una foto, a color, de l’obra. D’entre les obres presentades, el jurat farà una preselecció que formarà part d’una exposició que tindrà lloc a l’estiu en la pròpia seu de AVA-ASAJA. Els premis establits són 1.500 euros per al primer i 1.000 euros per al segon.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia