Gavarda enfortix la transparència municipal amb nous apartats en la seua renovada pàgina web

Gavarda aposta per la transparència municipal en el seu nou portal web en el qual ha fet ús de diverses eines perquè els ciutadans i les ciutadanes del municipi puguen conéixer les gestions del municipi. Per exemple, dins del portal de Transparència, gràcies a este nou espai web es poden visualitzar ordenances de tot tipus sobre la localitat des de finals dels anys 80 fins a l’actualitat.

També s’ha afegit una enquesta ciutadana per a conéixer l’opinió de la ciutadania sobre diferents aspectes de la vida en comú, cas de l’oferta cultural, esportiva o lúdica, l’estat de les instal·lacions o la política comunicativa del consistori a través de les diferents plataformes digitals o mitjans de comunicació. Amb tot, es vol conéixer la valoració que la ciutadania té de la gestió municipal i els possibles errors que poden induir a canvis per a la contínua millora. Estes noves eines se sumen a les que ja havia implantat el municipi gràcies a la reforma de la pàgina web que es va escometre fa uns mesos i que ara continua potenciant l’apartat comunicatiu. És el cas de la “Bústia ciutadana”, que permet que els ciutadans, a través de la web i de manera telemàtica, puguen plantejar qualsevol dubte, suggeriment o problema al consistori. A més, s’oferix informació completa sobre la institució, regidories, dades econòmiques i pressupostàries, tràmits d’informació pública o accés a la seu electrònica per a la tramitació de qualsevol tipus de documentació amb l’administració local.

“Gavarda s’ha transformat a poc a poc en els últims anys i ho ha fet per a bé. La transparència és clau per al meu equip de govern perquè en l’actualitat no hi ha dubtes amb la gestió municipal. Tot públic, tot a l’accés de la ciutadania. Amb el treball de tots i totes, continuem fent passos cap a una Gavarda millor i amb la nova web pretenem involucrar a la ciutadania en les gestions del municipi i reforçar el nostre vincle amb la població amb la garantia d’apostar al màxim per la transparència municipal”, argüeix Vicente Mompó, alcalde de Gavarda.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.