Global Omnium donarà a Creu Roja un euro per cada llar, local o comerç de Paiporta que es passe a la factura electrònica

L’empresa que gestiona l’aigua al municipi compta amb quasi 13.000 persones abonades i es fixa com a objectiu que al menys la meitat abandonen les factures en paper enguany

L’Ajuntament de Paiporta i Global Omnium, que gestiona al municipi el servei de l’aigua, han signat un protocol conjuntament amb Creu Roja per a donar 1 euro per cada persona usuària que es passe a la factura electrònica.
Així ha quedat estipulat en el conveni signat aquest dilluns, amb la presència de l’alcaldessa, Isabel Martín, i el regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val.  Tant l’alcaldessa de Paiporta com els representants de Creu Roja han indicat que “es tracta d’un acord molt sostenible i alineat amb els objectius del ajuntament. Des del consistori i Global Omnium,  difondrem aquest projecte per a reduir la petjada de carboni. Tindrem la nostra factura en format digital i gràcies a l’estalvi que es produeix, farem labors socials al municipi”. La campanya per a fomentar l’abandó del rebut de paper pretén reduir el consum de matèries primeres, d’energia, de residus i evitar emissions de diòxid de carboni al medi ambient.
Per aquest motiu, la intenció de Global Omnium  és que bona part dels seus clients, uns 12.943, es passen a la factura electrònica. Aquesta iniciativa beneficiarà a Creu Roja, una de les entitats amb més arrelament a la ciutat i que més ajuda presta a famílies.
Durant la signatura del protocol s’ha indicat que s’informarà a tots els usuaris del servei de la possibilitat de passar-se a la factura electrònica, “hi haurà publicitat en els mitjans de comunicació i s’informarà els clients de la ciutat en les cartes que reben fins ara”, tal com han assenyalat en la signatura.
De fet, el 13% dels abonats de Global Omnium  ja reben aquest tipus de factures en els seus dispositius mòbils o adreces de correu electrònic. La idea, en paraules de l’empresa, és aconseguir el 50% dels clients, la qual cosa suposaria que prop de 7.000 usuaris es passarien a aquesta mena de rebut. La mesura tindrà una durada d’un any, al llarg de tot aquest 2021.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.