Godella aprova la pròrroga del Programa d’Actuació Integrada

Godella aprova la pròrroga del Programa d’Actuació Integrada (PAI) i modificació del conveni urbanístic dels Sectors 31-32

El ple de l‘Ajuntament de Godella va aprovar ahir la pròrroga del Programa d’Actuació Integrada (PAI) i modificació del conveni urbanístic dels Sectors 31-32 (Cañada de Trilles) després dels vots favorables dels representants del PSOE, Compromís, Partit Popular i Ciutadans. Unides Podem-EU i el regidor no adscrit José Antonio Bogas van votar en contra.

El regidor d’Urbanisme, Carles Durán, va defensar “l’interés general” per a donar suport a esta proposta i va detallar els motius pels quals s’havia de donar suport a esta proposta d’acord: “Portem a aprovació una solució a l’expedient que evitarà una indemnització per a la ciutadania de Godella. Eixe és el motiu principal pel qual ens asseiem en la taula de negociació amb els propietaris i l’urbanitzador”.

Durán va defensar que l’actualització del conveni permetrà importants millores: “Hem intentat explicar les millores que van des de l’adaptació de vials, augmentant les àrees per als vianants i carrils ciclistes, fins a una solució a les aigües pluvials, incloent el Barri de Conxeta, a més de la cessió de la parcel·la de dotacional privat a l’Ajuntament”.

Durant la seua intervenció, el regidor va explicar que els informes tècnics sol·licitats oferien a l’Ajuntament dos opcions: caducar el PAI i obrir un futur incert o acordar la continuïtat de la urbanització amb les millores indicades.

Finalment, després de les intervencions dels representants municipals, la proposta es va aprovar amb el suport dels quatre regidors del PSPV-PSOE, els quatre de Compromís, els cinc del Partit Popular i els dos de Ciutadans.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.