Godella gaudirà durant el mes de juliol de la música, el ball i l’entreteniment amb les seues Nits a la Fresca

L’Ajuntament de Godella, a través de la regidoria d’Esports, ha organitzat activitats en la piscina d’estiu durant tots els divendres del mes de juliol perquè la ciutadania gaudisca del bon temps i l’oci.

Baix el lema “Nits a la Fresca”, l’àrea dirigida per Delfi Alfonso organitzarà una sèrie d’actuacions, balls i activitats d’oci perquè els veïns godellencs s’ho passen en gran durant les nits d’estiu.

La piscina d’estiu serà el centre neuràlgic d’estes activitats que permetran a la població divertir-se amb bona música i entreteniment per a acabar amb bon peu cada setmana del mes de juliol.

Delfi Alfonso, regidora d’Esports, ha explicat que la intenció és “fer que la gent gaudisca del seu temps lliure amb activitats que segur que els criden l’atenció per a un divendres a la nit”.

Els dies 5, 12, 19 i 26 de juliol s’ho passaran genial amb la música, els balls i les sorpreses que tenim preparades per a tots els veïns o visitants que decidisquen passar-se per la piscina d’estiu”, ha conclòs la regidora.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.