Godella programa un cicle de contacontes per a adults a poqueta nit

Els autors Charo Pita, José Manuel Garzón i Rubén Martínez faran gaudir a la ciutadania del 20 al 22 de juliol en Villa Eugènia a partir de les 20 hores

L’Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Cultura, ha programat una sèrie de contacontes per a adults durant els pròxims dies mentre que es fa de nit en el terme municipal.

Esta innovadora proposta de l’àrea dirigida per Tatiana Prades és una aposta per un format original per als xiquets però que ha patit una adaptació perquè les persones adultes gaudisquen d’una experiència única.

“Els contes a poqueta nit”, nom amb el qual s’ha batejat la campanya, es podran gaudir del 20 al 22 de juliol als Jardins de Villa Eugènia a partir de les 20 hores de la vesprada.

Carles Cano presentaràesta activitat en la qual participaran els autors Charo Pita, amb “Bajo la luna a las 8”, José Manuel Garzón, amb “Pavana de amor y muerte”, i Rubén Martínez, amb “Sin venir a cuento”.

Tatiana Prades, regidora Cultura, ha explicat que esta activitat servirà “per a sorprendre la ciutadania amb contes, unes obres que normalment es destinen al públic infantil”.

“En esta ocasió, els autors faran que els adults es divertisquen i experimenten l’emoció de viure en directe un contacontes que no els deixarà indiferents. Ni molt menys”, ha indicat la regidora.

Les entrades per a viure el cicle “Els contes a poqueta nit” es poden aconseguir de manera gratuïta en www.taquillagodella.es.

Comenta la notícia