Godella torna a llançar a partir de l’1 de febrer els bons “Consumeix Godella”

L’Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, tornarà a llançar per segon any consecutiu la iniciativa. “Consumeix Godella” que permetrà a la ciutadania adquirir per 25 euros targetes bancàries carregades amb 50 euros per a gastar en el comerç local.

Esta iniciativa, promoguda per l’àrea dirigida per Lupe Rodríguez i realitzada gràcies a la col·laboració amb la Cambra de Comerç de València i el banc BBVA,. buscarà el foment de la compra en el comerç local fins al pròxim 31 de març, data límit per a gastar els 50 euros de cada targeta.

A partir de l’1 de febrer, les persones interessades podran adquirir les targetes en l’oficina del BBVA, el Centre Xicaranda i Villa Teresita.

En esta última ubicació s’atendrà les persones majors de 65 anys per a la tramitació i pagament del bo. Que haurà de fer-se amb targeta de crèdit. Des del Consistori avisen que no pot delegar-se la compra, sinó que ha de ser la persona beneficiària la que acudisca a comprar el bo. 

Teresa Bueso, alcaldessa de Godella, ha destacat la importància d’esta iniciativa. “Estem fent un gran esforç per a reeditar “Consumeix Godella” després del gran èxit de fa un any, ja que la totalitat dels fons procedeixen del propi Ajuntament”.

“Traurem més de 4.000 targetes, carregades amb bons de 50 euros, que la ciutadania podrà adquirir per només 25 euros. Els 25 euros restants de cada bo seran una aportació directa del propi Ajuntament”, ha agregat la primera edil.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.