Gran èxit de participació en la primera nit de concerts de les Festes Populars de Mislata

Prop de 20000 persones gaudeixen de la primera vetlada musical amb les actuacions de Camela i l’Orquestra Eufòria

Carlos F. Bielsa: “Aquestes festes populars ens permeten reviure els millors moments que recordàvem de participació, tradició, convivència, en definitiva, de cultura popular; i ara com ara estan resultant les millors festes de la història de Mislata”

La ciutat de Mislata ha donat principi a la part més lúdica de les seues festes. El Recinte Firal del carrer Hospital s’ha convertit en l’epicentre del programa festiu de la localitat, que des d’aquesta setmana i durant 5 dies acull els actes de les Festes Populars mislateras. L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Festes, Toni Arenas, al costat de la resta de la corporació municipal, van ser els encarregats d’inaugurar el recinte i visitar cadascuna de les casetes de les diferents associacions que estaran obertes durant tota la setmana.

El dia d’ahir era un dels més esperats pel públic. Tenia lloc el primer dels tres grans concerts programats. El grup Fa la gara-gara aconseguia el primer gran ple d’aquestes Festes Populars completant l’ampli aforament del recinte amb milers de persones que van vibrar i van gaudir amb els temes més coneguts del popular duo. La vetlada va comptar amb un ampli dispositiu policial i de seguretat per a garantir la seguretat dels milers d’assistents.

Segons afirma el regidor de Festes, Toni Arenas, “hem treballat perquè aquestes nits en el recinte firal siguen un èxit de participació, que permeten gaudir de grans vetlades musicals compartint l’experiència entre amics i amigues. En aqueix sentit, la seguretat ciutadana del nostre recinte firal és primordial i crec que estem fent una excel·lent demostració de civisme en les nostres festes populars”.

Després del concert de Camela, la nit va continuar amb l’actuació de l’Orquestra Eufòria. I és que la música és la gran protagonista d’aquests dies. Per davant encara queden els concerts d’Efecte Corredor i L’Orella de Van Gogh, i les actuacions del Musical Operació Homenatge i de les Orquestres Seven Crashers, Panorama i Scream.

Comenta la notícia