Guadassuar celebra el XI Concurs Nacional de Pintura a l’aire lliure “Ribes Villalba”

L’Ajuntament de Guadassuar ha celebrat el XI Concurs Nacional de Pintura Ràpida “Ribes Villalba”. El concurs va tindre lloc el dissabte 28 de gener de 2023 dins del actes de clausura de les festes de la població.

Unes festes que han inclòs activitats per a tots els públics i edats. Al temps que es posa en valor la cultura amb exposicions com la dedicada a la pintura ràpida. Que porta el nom d’un dels representants locals com és Salvador Ribes Villalba i fundador del concurs.

Rosa Almela, Alcaldessa de Guadassuar declarà estar molt satisfeta amb la gran participació i la qualitat de les obres. Que representen els diferents indrets del poble al temps que explicava que els premis han estat patrocinats per diferents empreses locals. De les obres presentades, només 13 d’elles han obtés premi, tot i que totes mereixien ser guanyadores; al temps que ha destacat algunes d’elles com el premi especial que ha sigut atorgat a l’autor de “l’Hort de Roncal”.

L’alcaldessa de Guadassuar destacava que posar en valor la cultura és important, sobre tot amb un concurs com quest, el Concurs Nacional de Pintura Ràpida “Ribes Villalba”, emmarcat en les festes de la població celebrades durant el mes de gener que també inclou dansa, música, foc i activitats diverses per tot arreu de la població.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.