Guadassuar celebra la Setmana de la Dona amb una narració envoltada de swing i jazz

Guadassuar s’apunta a la celebració de la Setmana de la Dona amb una agenda plena d’activitats diverses.

Des de la preparació d’un flashmob fins a tallers de manualitats, el municipi es compromet amb la promoció de la igualtat i el reconeixement de la contribució de les dones a la societat.

Amb aquesta iniciativa, es busca concienciar i fomentar la participació de tota la comunitat en la lluita per la igualtat de gènere.

Ahir, a Guadassuar, els veïns I veïnes van tenir l’oportunitat d’immersir-se en una experiència única: una narració acompanyada de swing i jazz al Pati Cultural.

Aquesta original proposta va formar part de les activitats programades per a la Setmana de la Dona al municipi. Amb una combinació de música en viu i relats que van captivar l’atenció del públic, l’esdeveniment va representar un homenatge a les dones i la seva contribució a la cultura i la societat.

Eva Andujar narradora, va ser l’encarregada de conduir la vetlada acompanyada de la seua germana Ester interpret de jazz i el seu amic Ricardo Belda music. L’activitat va ser tot un éxit i va comptar amb una gran participació per part de la població, no cabia ni una agulla!

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.