Guadassuar celebra la seua primera trobada de Muixerangues

El poble de Guadassuar ha celebrat la primera Trobada de Muixerangues organitzada per la Muixeranga la Carabassota, en el marc d’actes programats per celebrar el seu cinquè aniversari. Dues foren les colles convidades a la primera edició de la trobada, com són la Muixeranga de Cullera i la Muixeranga Torrentina.

L’acte es va dura a terme a la Plaça de la Generalitat, on les tres colles, amb la companyia de la música de dolçaines i tabals. Allí, en companyia de visitants i veïns, les tres agrupacions muixerangueres realitzaren una estructura típica de tres rondes, on cada colla alçà una figura per cada ronda. Al final, s’executà una ronda de pilars. Rubén Martínez, president de la Carabassota, d’apenes 5 anys d’existència, aquesta trobada significa la seua consolidació com a colla.

Així mateix, Martínez recalca l’esforç dels quaranta membres de la colla i l’ajuda tant del consistori com dels comerços locals guadassuarencs.

El president de La Carabassota felicita, a més, a la seua colla i agraeix la participació de les altres dues.

Després de la trobada, celebraren l’aniversari amb un dinar i una festa en la qual va fer partícip a tot el veïnat de Guadassuar.

Comenta la notícia