Guanya un carret de la compra amb la nova campanya als comerços d’Alboraia

alboraia-1

Som de barri i de ciutat, de botiga i de mercat’ sorteja carros a qui compre als negocis locals

“Som de barri i de ciutat, de botiga i de mercat” és una campanya de foment de l’ús del valencià en el comerç local, impulsat per l’Oficina de Promoció del Valencià (OPROVAL) i l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alboraia, consistent en un sorteig de més de 70 carros per a anar a la compra. A més, els forns disposaran de bobines de paper alimentari amb el disseny de la campanya, gentilesa de la Diputació de València.

Fins al 9 d’Abril, al realitzar una compra en qualsevol comerç d’Alboraia adherit a la campanya, (excepte hostaleria) t’obsequiaran amb una papereta numerada per a participar en el sorteig.

Poden participar totes aquelles persones que compren en el xicotet comerç d’Alboraia i al Mercat Municipal.

A partir del 13 d’abril estarà disponible el llistat amb els números de les paperetes premiades en la web de l’iniciativa municipal per fomentar el comerç local: www.alborayaerestu.com i a les xarxes socials.

Si la teua papereta ha resultat premiada, cal enviar una foto de la papereta amb el nom i cognoms per whatsapp al mòbil 628087105. Fins al 24 d’abril de 2022 hi ha temps per a fer-ho.

Es tracta d’una campanya creada per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alboraia, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i també l’Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals d’Alboraia (ACEPA). 

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià  

Comenta la notícia