Habilitada la xarxa Wifi gratuïta d’última generació en el Mercat Municipal d’Alboraia

L’objectiu de la novetat tecnològica és millorar les comunicacions dels llocs comercials i les persones usuàries per a fomentar el consum local

L’Ajuntament d’Alboraia i Networks Fibra València ja han posat en marxa la connexió Wifi gratuïta d’última generació en el Mercat Municipal. La nova tecnologia queda així disponible en aquest espai de comerç local després de la signatura del conveni entre totes dues parts abans de l’estiu.

L’objectiu d’habilitar connexió a internet en el Mercat Municipal és millorar les comunicacions dels llocs comercials i les persones usuàries per a fomentar el consum local. El regidor de Desenvolupament Econòmic, Comerç, Treball i Consum, Sebastián Torres, incideix en les possibilitats que ofereix aquesta tecnologia: “per exemple, el comerç pot promocionar-se millor amb les xarxes socials o qualsevol plataforma en línia i contactar sense cap cost amb els seus clients i les persones usuàries poden fer fotos del gènere que ofereixen i compartir-les amb el seu entorn o en les seues xarxes”.

La instal·lació inclou tot els elements hardware, software i llicències necessàries per al compliment de tots els requisits, condicionants i especificacions tècniques descrites en el conveni, a més del manteniment de la instal·lació. Per a connectar-se a la xarxa Wifi, la persona usuària ha de connectar-se de 06.00 a 16.00 hores amb l’usuari i la contrasenya disponible en la cartelleria de l’entorn o en la web oficial de l’Ajuntament d’Alboraia.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.