“Habita La Torre” ampliarà l’oferta pública d’habitatge a València

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig ha participat este matí en l’acte “Habita La Torre”, el vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca i l’alcalde de València, Joan Ribó.

Puig, ha volgut felicitar a la direcció facultativa i professionals pel gran treball que està portant-se a terme en les actuacions dels habitatges de La Torre. El president també ha declarat que, al nostre país, falta consciència de vivenda d’impuls públic. En països europeus el lloguer públic ocupa el 30 o 40% del sector i aquest és l’objectiu des de la Vicepresidència Segona de la Conselleria d’Habitatge.

Per la seua part, el vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca ha declarat que La Torre és un símbol de la crisi viscuda fa una anys i que el Botànic ha donat un pas endavant consolidant les polítiques d’habitatge aportant diferents valors com respecte a l’entorn o el diàleg i voluntat d’integració.

Joan Ribó ha posat en valor la col·laboració institucional cap el propòsit d’ampliar un parc públic d’habitatge, influir cap a un preu equilibrat i recuperar un “espai ferit” com és el barri de La Torre.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.