Homenatge als bombers del Consorci que van participar en l’incendi de la residència de Moncada

Els bombers del Consorci de València que van participar en l’incendi de la residència de Montcada del passat 18 de gener han sigut homenatjats en un acte celebrat en el propi centre. 

Un reconeixement emmarcat en l’acte d’agraïment als cossos de seguretat i emergències intervinents en aquests fets, i que ha sigut promogut des del col·lectiu d’usuaris de la Residència i Centre de Dia de Persones Majors de Moncada, a través del seu Consell. 

A l’acte han acudit representants de tots els parcs de bombers del Consorci que van participar en les tasques, concretament Burjassot, Paterna, Pobla de Farnals, Moncada, Sagunt, Torrent i Central. 

Per als efectius del Consorci ha sigut molt emocionant tornar al lloc de l’emergència, aquesta vegada per a retrobar-se amb els usuaris i personal del centre en una celebració que sens dubte ha intensificat el sentiment de germanor entre els bombers, ancians i treballadors de la residència. Els bombers han rebut com a record figures de punt de ganxo elaborades per una usuària de la residència, que representaven als propis bombers, i que han sigut atorgats per diferent usuaris del centre.

L’oficial del Consorci Alberto Capaccioni, present en aquella fatídica nit i també durant l’homenatge d’aquesta setmana, ha explicat que “ha sigut molt emotiu poder retrobar-nos amb els usuaris i personal de la residència de Moncada, sabem que han organitzat amb molt d’afecte aquest acte i li ho agraïm de tot cor”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.