Homenatge als donants de sang d’Alginet

El Centre de transfusions de la CV fa un homenatge als donants de sang d’Alginet

El dimecres 5 d’octubre, al Teatre Moderno, el Centre de transfusions de la CV va fer un homenatge als donants de sang d’Alginet.

L’acte va començar amb les paraules d’agraïment del doctor Roig, cap d’hemodonació de la CV, seguits pels parlaments de la regidora de Sanitat, Maria José Martínez i l’alcalde d’Alginet, José Vicent Alemany Motes qui va remarcar que «el poble d’Alginet es solidari al 100 per 100».

L’acte continuà amb l’entrega d’una placa per part de centre a l’ajuntament en agraïment a la seua tasca i suport. Tot seguit es va fer un reconeixement a la que va ser, al llarg de molts anys, la presidenta de l’associació de donats de sang del poble, Mer Torres. El seu home va ser l’encarregat de recollir el premi a títol pòstum. Els agraïments continuaren amb el nou president, Raül Palau i a Ràdio Alginet i La Veu d’Alginet per la seua difusió i suport en tot ell que des del centre necessiten.

Acabats els agraïments, va ser moment de fer entrega als donants de la medalla d’or i argent. La d’or, als donats que al llarg de la seua vida ja han arribat a les 50 donacions i la d’argent a les 25.

Una manera d’agrair la seua donació desinteressada que ajuda a salvar moltes vides. L’acte finalitzar amb una gran foto de família.

Comenta la notícia