Hospital General de València amplia el programa ‘Passejades que curen’

La UCI d’Anestèsia de l’Hospital General de València ha ampliat el seu programa “Passejades que curen” durant la primavera, permetent a certs pacients gaudir de l’aire lliure. 

Aquest programa, iniciat al setembre de 2023, busca beneficiar la salut dels pacients ingressats en cures intensives mitjançant el contacte amb la natura

Aquest programa, iniciat al setembre de 2023, busca beneficiar la salut dels pacients ingressats en cures intensives mitjançant el contacte amb la natura, seguint el protocol establert que inclou objectius, indicacions i procediments.

Els pacients són traslladats al jardí de l’hospital, on poden interactuar amb la natura, els seus éssers estimats i fins i tot les seves mascotes. 

Aquesta teràpia està inspirada en els efectes positius del “shinrin-yoku” o banys de bosc, i ha demostrat accelerar la recuperació, prevenir el síndrome post-cures intensives i promoure el benestar tant dels pacients com del personal mèdic. La iniciativa ha rebut una alta satisfacció per part de pacients, familiars i professionals. 

L’hospital compta amb una varietat d’arbres que proporcionen un ambient pacífic i terapèutic per a tots els implicats.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.