Hui comença a Alzira el tractament mensual contra el mosquit tigre corresponent a setembre

L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Sanitat, informa que hui dijous 10 i els dies 11, 14 i 15 de setembre, els tècnics de l’empresa Lokímica estaran a Alzira realitzant el tractament preventiu per al control del mosquit tigre.

Cal recordar que este tipus d’actuació es fa de manera rutinària des del mes d’abril. Els municipis que formen part del consorci de la ribera de la Ribera emprenen este tractament conjunt per a poder fer front a estos molestos insectes.

“Enguany s’ha reforçat el tractament rutinària ampliant el nombre d’actuacions, i pel moment ha estat un estiu sense problemes destacables en este sentit. Ara, tot i que baixen les temperatures, cal estar molt atents ja que l’arribada de les pluges pot afavorir la reproducció del mosquit tigre” assenyala la regidora de sanitat, Gemma Alós.

L’empresa, licitadora encarregada de subministrar el tractament, es posarà, a més, a l’abast de la ciutadania per a resoldre qualsevol incidència que es puga produir. D’esta manera, a més dels tractament programats des de l’ajuntament també es gestiona la sol·licitud dels veïns i veïnes que envien el seu avis d’una problemàtica puntual a una zona. Per a fer-ho cal enviar un correu electrònic a sanitat@alzira.es indicant el nom de la persona, les dades de contacte i el cas específic del que es vol informar. 

Estos insectes generen seriosos problemes en la nostra ciutat, tant per les seues doloroses picadures com per les malalties que poden transmetre. En este context és totalment necessari prendre mesures conjuntes per a controlar les seues poblacions i minimitzar els seus efectes.

Per a evitar la proliferació del mosquit cal seguir les recomanacions. Podeu consultar la informació específica al web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, www.san.gva.es/mosquito-tigre.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.