I Fira del Llibre de Bonrepòs i Mirambell: Celebrant la literatura

Dissabte que ve, 1 de juny, tindrà lloc la primera edició de la Fira del Llibre

Un total de dotze expositors es donaran cita

Un total de dotze expositors es donaran cita: Batedora Edicions, Edicions Buc, Edicions País de la Mar, Editorial Samaruc. El Pont Cooperativa de Lletres, La Màquina Ping, L’Eixam Edicions, Llibreria Nöstlinger, Llibreria La Llapissera, Torrent de Paraules, Unària Edicions i Úter Llibres.

La I Fira del Llibre de Bonrepòs i Mirambell es durà a terme l’1 de juny, reunint una gran varietat d’expositors. Autors i activitats literàries per a tots els públics. Aquest esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell en col·laboració amb Somos de Llibres. Inicia la seua marxa amb la voluntat de convertir-se en una cita fixa del llibre i de la cultura valenciana des de l’Horta Nord i Carraixet.

La regidora de Cultura, Carmen Montesinos, ha insistit que s’ha treballat en una programació variada i de gran qualitat, destinada a tots els públics. «La I Fira del Llibre de Bonrepòs i Mirambell no sols celebra la literatura, sinó també l’esperit comunitari i la cultura local.

Amb un total de dèsset activitats per a totes les edats, des de presentacions de llibres, tallers i recitals fins a contacontes i espectacles interactius. Aquest esdeveniment busca fomentar l’amor per la lectura i enfortir els llaços culturals».

La fira comptarà amb la presència de destacats autors que presentaran les seues obres:

Maria Carme Arnau i Orts, L’essència de l’arbre (Balandra Edicions, 2023).

Germà García Belmonte, presentant Quan mou la carlinada, obra guanyadora del Premis Maig – Memorial Pasqual Batalla de Novell·l’Adobe (Edicions Bromera, 2023).

Manel Hurtado, presentant Els Puces, guardonada amb el Premi Isabel de Villena – Premis Ciutat de València (Edicions Bromera, 2023).

Alberto Porta, presentant Els xiquets que mai vam ser (Unària Edicions, 2024).

Jaume Pérez-Montaner, Abans del vers (Edicions del Buc, 2024) i Eduard Marco, Cita prèvia (Edicions del Buc, 2023), amb el recital conjunt de les dues obres.

En la zona d’autors, a més dels esmentats, seran presents l’escriptora i editora argentina de ciència-ficció, Laura Ponce. Que visita Espanya i estarà signant la seua novel·la Cosmografia profunda (La màquina que fa ping, 2018), la poeta Amelia Díaz Benlliure, Josep Usó que signarà exemplars de Núria, finalista del Premis Literaris Ciutat de Torrent 2023, Rosa Lluch Ayza, Patricia Cuenca, Joaquín María Azagra Car, entre altres.

I Fira del Llibre de Bonrepòs i Mirambell: Celebrant la literatura

I Fira del Llibre de Bonrepòs i Mirambell: Celebrant la literatura, amb Vicent Cortés, qui a més presentarà el seu llibre “Quisicoses” per a éssers curiosos (L’Eixam, 2024). També hi haurà animació infantil amb pintacaras i un taller de collage i il·lustració a càrrec de l’il·lustrador valencià Sergio Montal.

Els amants del còmic podran participar en el taller Crea el teu personatge de còmic, amb l’il·lustrador Yuri Oda, creador del còmic Babau & Guido i els camins càtars (Edicions País de la Mar, 2023).

Al llarg de tota la jornada se celebrarà l’I Concurs d’Animació a la Lectura: Recomana’m un llibre, destinat a alumnat de primària, ESO, FP bàsica i batxiller, amb cinc categories, cadascuna premiada amb 30 euros en vals de compres per al comerç local de Bonrepòs i Mirambell.

Dins de les celebracions del Any Estellés, tancant l’esdeveniment, El Pont Cooperativa de Lletres oferirà un recital del llibre Estellés desconegut. Una correspondència pòstuma. Una obra coral, antològica i epistolar de caràcter líric en la qual diverses generacions d’escriptors conversen amb el poeta.

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell convida a tots els ciutadans i visitants a participar en aquesta celebració gratuïta, que enriquirà el panorama cultural de la localitat i oferirà una experiència literària inoblidable.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.