Implementació de mesures per a millorar la seguretat a Benimamet

L’alcaldessa de València, María José Catalá, ha anunciat la determinació del seu govern municipal de convertir la ciutat en una de les més segures d’Espanya.

Per a aconseguir este objectiu, s’estan aplicant diverses mesures, incloent-hi l’establiment de la USAP (Unitat de Seguretat, Suport i Prevenció)

Per a aconseguir este objectiu, s’estan aplicant diverses mesures, incloent-hi l’establiment de la USAP (Unitat de Seguretat, Suport i Prevenció), l’augment del personal de la Policia Local i la instal·lació de càmeres de seguretat preventiva amb funcions de control de trànsit i dissuasió.

Durant la seua visita a les pedanies del districte Pobles de l’Oest, Catalá va anunciar l’inici de la instal·lació de quatre cambres per a la gestió del trànsit, tres a Benimàmet i una en Beniferri. Estes cambres, connectades en temps real mitjançant tecnologia 4G, permetran un control més exhaustiu dels semàfors.

València compta ja amb 812 cambres de trànsit, i pròximament s’instal·laran més en Pobles del Sud, a més, l’Ajuntament ha reforçat la presència de la Policia Local a Benimàmet en els últims mesos, amb patrulles permanents durant el dia, la vesprada i la nit, així com un cotxe policial addicional durant les nits.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.