Inici de les Festes Majors i de Moros i Cristians 2023 a la Pobla Llarga

A partir de demà, divendres 6 d’octubre la Pobla Llarga acollirà les seues Festes Majors amb una programació molt variada.

La Pobla Llarga donarà inici aquest cap de setmana a les seues Festes Majors i de Moros i Cristians, unes festes que mesclen la tradició, la cultura, la música i un gran esperit de cooperació entre les comparses que conformen aquesta festa.

Des de demà i fins el dissabte 14, gaudirem d’una programació cultural, esportiva i gastronòmica d’allò més variada. Amb parcs infantils, albades, correfocs, la Ruta de la Tapa, que ja va per la seua onzena edició i molt més. Tot a la Pobla Llarga i com no, de l’Entrada de Moros i Cristians que tindrà lloc el 12 d’octubre. Tota la programació completa la podeu consultar al següent enllaç: https://bitly.ws/VZpo 

 “Comencem aquestes festes amb molta alegria i il·lusió. Pels dies que ens esperen“ comenta el Regidor d’Acció Cultural Josep Copoví. “Aquestes festes son el resultat d’un treball conjunt entre la Junta Central de Moros i Cristians, diverses associacions locals i l’Ajuntament. Que any a any, treballem per aconseguir unes grans festes que gaudisquen veïns, veïnes i visitants. Que alhora deixen empremta al comerç de la localitat en aquests dies en que el poble està tan viu” afirma Copoví. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.