Isaura Navarro, nova Consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica

La nova consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Isaura Navarro, ha pres possessió del seu càrrec en un acte celebrat en el Palau de la Generalitat. Navarro, fa quasi dues dècades que es dedica a la política i ha sigut diputada al Congrés i les Corts abans de ser secretària autonòmica de Sanitat

L’acte, presidit pel president de la Generalitat, Ximo Puig, ha tingut lloc en el Saló Daurat. Puig, nombra a Isaura Navarro com a nova consellera en substitució de Mireia Mollà, a proposta de la vicepresidenta Aitana Mas, la qual ha declarat que aquesta decisió ha sigut amb la intenció d’unir el govern del Botànic quan es viu una situació d’incertesa econòmica i de patiment de les famílies, les quals mereixen un govern de cohesió.

Pel que respecta a la cessió de Mireia Mollà, la vicepresidenta ha assegurat que la decisió ha sigut presa amb temps i que hui és el dia de Isaura Navarro, una persona amb molta experiència en el Govern i, a més, ara és moment de centrar-se en tancar els pressupostos que es tenen per davant.

Comenta la notícia