Iván Fischer dirigirà la Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks 

Iván Fischer dirigirà la Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks en el seu concert en Les Arts.

Iván Fischer dirigirà la Symphonieorchester des 
Bayerischen Rundfunks (Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera) el pròxim 25 de novembre, a les 19.30 hores, en un concert extraordinari a l’Auditori del Palau de les Arts.

El respectat mestre hongarés substitueix a Zubin Mehta, que ha hagut de cancel·lar la seua presència en aquesta gira per motius de salut. 
En aquest sentit, el mestre de Bombai ha agraït l’entusiasta acolliment del públic a aquest concert, a més d’indicar la seua gran admiració per Fischer, el director més indicat per a substituir-lo en aquesta ocasió.

Iván Fischer, director convidat habitual de la prestigiosa formació, dirigirà, en la visita a l’Auditori de les Arts, un programa amb la ‘Simfonia concertant en si bemoll major’ de Haydn i la llegendària ‘Cinquena simfonia’ de Gustav Mahler.

La Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks és considerada com un dels millors conjunts simfònics del món gràcies als seus directors i a la flexibilitat i sòlid nivell artístic de cadascun dels músics. La seua visita marca la tornada de les grans formacions internacionals a València després dels anys de pandèmia.

Fundada en 1949 per Eugen Jochum, entre els seus titulars figuren Rafael Kubelík, Colin Davis, Lorin Maazel i Mariss Jansons, a més d’haver treballat amb noms llegendaris com Leonard Bernstein, Clemens 
Krauss, Erich Kleiber, Carlos Kleiber, Charles Munch, Ferenc Fricsay, Otto Klemperer, Karl Böhm, Günter Wand, Georg Solti, Carlo Maria Giulini, Kurt Sanderling i Wolfgang Sawallisch.

En l’actualitat, Sir Simon Rattle dirigeix la formació, que manté la col·laboració amb els directors més prestigiosos del moment, com Riccardo Muti, Esa-Pekka Salonen, Franz Welser-Möst, Daniel Harding i 
el mateix Zubin Mehta.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.