Ja està instal·lat a la plaça de la Reina el monument d’art floral en honor del Corpus Christi

Ja està instal·lat a la plaça de la Reina el monument d’art floral en honor del Corpus Christi, on romandrà tot el cap de setmana, en el context de les tradicionals celebracions de la ciutat

El monument és una reproducció del Sant Calze que es venera en la catedral, de quatre metres d’altura per tres d’ample, i ha sigut realitzat per l’artista faller Juanjo García en vareta de fusta.

Els adorns florals que adornen el cadafal al voltant del motiu central, envoltat per columnes, han sigut dissenyats per alumnat i professorat de l’Escola de Jardineria de la Delegació de Parcs i Jardins de l’Ajuntament.

El regidor de Parcs i Jardins, Juanma Badenas, ha recordat que, antigament, els carrers per les quals passava la processó del Corpus Christi s’engalanaven amb flors i plantes aromàtiques, una tradició que es recupera amb este monument d’art floral.

La delegada de Festes i Tradicions, Mónica Gil, ha animat la ciutadania a participar en les celebracions de la festa grossa de València, una convocatòria centenària que té lloc durant tot el cap de setmana a la ciutat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.