Ja són tres els clubs d’Alzira que participaran  del projecte ‘Alzira Ciutat Cardiosaludable’ 

6EDA1223-4B39-4ACE-B397-4D06044A2339-680x510

El teixit esportiu d’Alzira comença a sumar-se a l’iniciativa de la regidoria d’Esport “Alzira Ciutat Cardiosaludable”. El primer club a començar serà el d’Atletisme La Rabosa que ho farà este divendres, 1 d’abril al poliesportiu de Tulell. Es tracta de revisions mèdiques destinades a coneixer la salut cardíaca dels joves esportistes per prevenir qualsevol malaltia de cor.

Els següents en realitzar-se estes proves seran els esportistes del Club de Rugby que ho faran el 5 i 6 d’abril al mateix poliesportiu i també ho faran el Ricky Sporteam.

Cal recordar que este projecte és totalment gratuït per als esportistes alzirenys i la seua finalitat és prevenir principalment la mort sobtada. La regidoria d’Esports col·labora conjuntament amb la clínica TECMA en este projecte.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que “és imprescindible cuidar de la salut dels nostres esportistes, es per això que des de l’Ajuntament i la regidoria d’Esports treballem en donar ferramentes als clubs per millorar la salut i l’activitat física dels esportistes d’Alzira”.  

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia