Joan Ribó, a rebut hui els organitzadors de la Trobada Internacional de Rectors Universia

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, i del vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha rebut hui els organitzadors de la Trobada Internacional de Rectors Universia que se celebrarà a València els dies 8, 9 i 10 de maig de 2023.

Joan Ribó, que ha assegurat “que durant estos dies València serà la capital mundial de l’educació universitària”, ha ressaltat “la importància de reunir-hi rectors i rectores així com altres representants acadèmics i responsables d’empreses i d’institucions de tot el món, que segur que ens acosten coneixements per a la reflexió”.

En este sentit, l’alcalde ha parlat de “la voluntat municipal de potenciar el talent científic i investigador amb l’objectiu que este revertisca a la ciutadania”. Així mateix, ha recordat “els nombrosos convenis de col·laboració signats entre l’Ajuntament i les universitats valencianes per a aconseguir una ciutat i una societat millor”. I ha subratllat: “recentment ens hem aliat amb la Universitat de València i la Universitat Politècnica per convertir València en una de les cent ciutats europees climàticament neutres abans de 2030”.

Comenta la notícia