Joan Ribó participa en la 6a Trobada de les Ciutats per la Innovació

Joan Ribó ha participat hui en la 6a Trobada de les Ciutats per la Innovació, que forma part de la Xarxa Impulso Emprende del Ministeri d’Innovació, acompanyat pel regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement, Carlos Galiana.

Durant la seua intervenció, Ribó, assegurava que València és una de les ciutats amb major número de startups per càpita del nostre país, amb un ecosistema emprenedor dinàmic i innovador, especialment en el camp de les noves tecnologies, intel·ligència artificial o comerç electrònic. A més, al voltant del 40% de la startups valencianes estan fundades per dones.

L’alcalde de València també destacava que la ciutat gaudeix d’una potent creació d’empreses, diversificació sectorial i l’aposta decidida cap a sectors econòmics innovadors.

El regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement, Carlos Galiana, ha expressat l’orgull d’acollir esta trobada , “que situa a València en el punt de mira d’altres ciutats,  i més , en un any en què som semifinalistes per a ser Capital Europea de la Innovació, i finalistes a Capital Verda Europea”.

Xarxa Innpulso Emprende, on s’enmarca la Trobada de les Ciutats, és una convocatòria que reunix anualment alcaldes i alcaldesses de les ciutats de la Xarxa Innpulso amb les pimes, micropimes i startups més innovadores seleccionades per cadascuna de les ciutats.

Comenta la notícia