Joan Ribó s’acomiada com a regidor de l’Ajuntament de València

L’exalcalde i regidor de Compromís, Joan Ribó, s’ha acomiadat hui del Ple de l’Ajuntament de València

Ribó ha rememorat el seu amor per la ciutat i ha agraït als veïns de València per permetre-li ser el seu alcalde durant huit anys.

L’exalcalde i regidor de Compromís, Joan Ribó, s’ha acomiadat hui del Ple de l’Ajuntament de València. Després de renunciar a la seua acta obtinguda en les eleccions municipals del passat mes de maig. En el seu discurs de comiat, Ribó ha rememorat el seu amor per la ciutat i ha agraït als veïns de València per permetre-li ser el seu alcalde durant huit anys.

Encara que deixa de ser regidor, Ribó ha afirmat que no abandona la política i que continuarà treballant des de la societat civil per a retornar a València un govern a la seua altura. Ha demanat al nou govern municipal “trellat” i ha finalitzat el seu discurs amb un desig que torne la llum a València.

L’alcaldessa, María José Català, ha valorat l’amor compartit per la ciutat per part de Ribó i ha destacat la seua contribució a una transició exemplar. 

Així mateix, Catalá ha demanat iniciar una nova etapa de respecte cap a aquells que han dedicat el seu temps i treball a la ciutat, i ha desitjat el millor a Ribó en l’àmbit personal i en la seua col·laboració futura.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.