José Andrés Hernández es retira com a candidat a l’alcaldia d’Alzira

El encara president del PP d’Alzira, José Andrés Hernández, ha anunciat la seua renuncia a la candidatura a l’alcaldia de la capital de la Ribera Alta. Així, intenta tancar la crisi provocada en el partit.

Hernández ha criticat, principalment, les formes en l’elecció del seu successor. Però ha posat per davant a la formació, perquè segons ha declarat és una persona de partit i li ha dedicat mitja vida. Així comunicava la no acceptació del nomenament del comitè electoral d’Alzira com a candidat.

Hernández ha declarat que des del mes de desembre va posar damunt la taula els seus càrrecs. No té intenció d’anar a cap altre partit, només es mostra crític davant les formes en les quals s’ha questionat la situació.

Finalment, el president del PP d’Alzira s’ha referit al pas que ha donat el seu excompany de partit Enrique Montalvá. Assegurant que no li haguera agradat viure el s’ha vist i que tal volta, Moltalvá, puga en un futur unir-se al projecte pel que tant han lluitat junts.

José Andrés Hernández aclaria que no descarta anar en la llista electoral, però ara mateix no està en els seus plans, ja que té també altres projectes personals que requereixen a seua atenció especial.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.