Junta Central Fallera aprova un pressupost de 2,3 milions d’euros per a 2021

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València i president de Junta Central Fallera (JCF), Carlos Galiana, ha anunciat que el Consell Rector de la JCF ha aprovat hui dimecres, sense cap vot en contra, el pressupost per a 2021. Concretament, han votat a favor Compromís i PSOE i s’han abstingut PP, Ciudadanos i Vox. El pressupost aprovat per a l’organisme autònom és de 2.299.110 euros

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha explicat que este pressupost  “va en la línia de continuar el treball fet fins ara i abordar amb la màxima cautela el proper exercici faller en uns moments complicats i d’incertesa. Amb este pressupost l’Ajuntament referma la seua aposta i compromís amb el món faller de la ciutat i assegura que estarà al costat de totes les persones que viuen i treballen al voltant de les falles”.

En paraules de Galiana “són uns comptes positius, alhora que sensats, transparents i que aspiren a donar resposta a les necessitats del món faller i de les seues comissions”. Així mateix, Galiana ha agraït “la predisposició i el bon diàleg que hi ha hagut en el Consell Rector de JCF per part de tots els partits polítics que ha permés aprovar estos pressupostos de suport al món faller sense cap vot en contra”. 

Per a finalitzar, Galiana també ha fet referència al fet que, destinar els recursos necessaris al pressupost de la JCF, significa fer-ho a molts sectors “ja que les falles tenen una important afecció sobre molts altres sectors productius de la nostra ciutat com poden ser la pirotècnia, els floristes, els sastres i modistes, el món de l’espectacle i la cultura i un llarg etcètera”. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.