Justícia duu a terme la formació de més d’un centenar d’interins per a reforçar les plantilles dels jutjats valencians

BenQ Digital Camera

Els aspirants que superen les proves d’avaluació s’incorporaran als seus destins el mes vinent de juny

Un total de 106 persones dels cossos de Medicina Forense, Gestió i Tramitació Processal i Auxili Judicial han completat la primera part dels cursos de formació organitzats per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública per als interins d’aquestes especialitats que s’incorporaran als seus respectius destins el mes vinent de juny i reforçar així les plantilles dels jutjats de la Comunitat Valenciana.

Aquest curs, de 30 hores de duració, és obligatori per a aquelles persones que s’integren en les bosses de l’Administració de Justícia i que no acrediten serveis prestats en els jutjats i tribunals valencians durant els últims tres anys.

Aquesta formació bàsica −que s’ha desenvolupat de manera telemàtica i *telepresencial− es completarà amb una altra més específica per al maneig del sistema de gestió processal *Cicerone i de la plataforma d’àudio i vídeo Arcont-*Aurea. Després dels cursos, els membres de les bosses han de superar una prova d’avaluació eliminatòria de caràcter obligatori per a accedir, finalment, al lloc de treball en qüestió.

L’objectiu del curs és garantir que els interins dominen els continguts mínims en matèries tècnic-processals, així com el maneig de les eines informàtiques de l’Administració de Justícia.

D’aquesta manera, en els cursos s’inclouen nocions sobre organització i oficina judicial, procés civil i penal, així com formació bàsica en les diferents aplicacions de suport a l’Administració de Justícia.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.