Kike Bolinches. Un alzireny amb la Selecció Espanyola Seven de rugbi

L’alzirereny Kike Bolinches ha jugat al llarg d’aquest cap de setmana a Màlaga les HSBC Spain Sevens amb la Selecció Espanyola de Rugbi 7.
Kike es va iniciar en la pràctica del rugbi a l’escola de l’Inter a Alzira, d’on va eixir per a enrolar-se en les files del Alcobendas, equip de la Divisió d’Honor espanyola.

Espanya no va poder guanyar en el primer dia de competició als Estats Units (19-14) ni tampoc a l’Argentina (40-12), perdent així la possibilitat de passar als quarts de final d’or d’aquestes primeres HSBC World Rugbi Sevens Sèries que es juguen per primera vegada en la història a Espanya.
En la segona jornada, els Leones7, van guanyar a Jamaica (38-7) i en l’última trobada de la fase de grups, es va imposar al Japó per 31-10, partit que corresponia als quarts de final del Challenge.
En semifinals, els espanyols van derrotar a Escòcia 10-24 i en la final van fer el propi davant Gal·les per un contundent 32-5, quedant així dècims classificats en la general, de cara a afrontar amb molta més ambició les HSBC de Sevilla.

Comenta la notícia