L’ equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira i CC.OO.-PV s’han reunit per a tractar propostes d’economia i ocupació

El nou govern de l’Ajuntament d’Alzira i l’executiva comarcal de CC.OO.-PV, amb el seu secretari general Josep Antoni Carrascosa, han tingut a l’Ajuntament d’Alzira una reunió per a compartir accions i propostes per tractar de fer front a la duríssima situació que està patint gran part de la nostra ciutadania alzirenya i riberenca.

Reunió CCOOTant des de l’Ajuntament com a CCOO-PV valoren com a crítiques les dades de l’atur en la ciutat d’Alzira i en la Ribera Alta, i que en determinats col•lectius, els més vulnerables, com ara els jóvens o aquells que no tenen estudis, arriben a més de la mitat del total. Només a Alzira més del 50% dels aturats, unes 2.700 persones, són aturats de llarga duració que no tenen formació.
Des de l’Alcaldia i la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament d’Alzira les línies de treball prioritàries estan centrades en els aspectes de treball i en la posada en marxa de plans d’ocupació, així com tractar de millorar les borses de treball. En eixe sentit s’està estructurant tota la posada en marxa d’ajudes i formació a jóvens, autònoms i aturats de llarga duració.
El nou govern de l’Ajuntament d’Alzira i CC.OO.-PV han acordat elaborar un calendari de reunions periòdiques per a tractar propostes en matèria de programes d’ocupació i formació.

Alzira, 27 de juny de 2015

Nota de premsa del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.