La Banda Municipal de València oferirà dos concerts en homenatge a Nino Bravo

La Banda Municipal de València oferirà un nou concert d’homenatge al cantant valencià Nino Bravo. Davant l’èxit de la convocatòria prevista per al pròxim 14 de febrer en el Teatre Principal de València. En este cas, el nou concert se celebrarà a l’auditori de Les Arts, i la data triada és el 27 d’abril. La nova convocatòria s’ha realitzat a causa del gran èxit d’acollida que ha tingut esta iniciativa de la formació musical valenciana.

Estos concerts d’homenatge se celebren en el 50 aniversari de la mort del famós intèrpret. Que va morir als 27 anys d’edat, i en el marc de la declaració de 2023 com a Any Nino Bravo.

Tal com ha manifestat la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, este concert “està destinat a totes aquelles persones que vulguen recordar a aquell cantant tan simbòlic que, desgraciadament, ens va deixar massa prompte”.

El concert del 27 d’abril serà, igual que el del 14 de febrer, totalment gratuït, amb localitats limitades fins a completar l’aforament. Les persones interessades podran aconseguir entrades en el mateix enllaç, la web de la Banda Municipal de València, que s’habilitarà per a això en els pròxims dies.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.