La Biblioteca Municipal Ausiàs March d’Alaquàs vol apropar la poesia als centres educatius d’Alaquàs

El primer centre en participar d’aquesta iniciativa ha sigut l’Institut Faustí Barberà d’Alaquàs

La Biblioteca Municipal Ausiàs March d’Alaquàs vol apropar la poesia als centres educatius d’Alaquàs. Per aquest motiu ha posat en marxa tota una sèrie d’activitats en les quals poden participar els centres educatius amb l’objectiu de donar a conéixer els diferents usos que es fa de la Biblioteca Municipal d’Alaquàs i les diferents matèries que s’hi poden trobar en ella.

Aquesta iniciativa naix arran de la inauguració del Racó de la Poesia i està emmarcada dins de la Setmana de la Poesia que es va celebrar l’última setmana del mes de març. El primer taller va tindre lloc el passat divendres 1 d’abril i en ell va participar l’alumnat d’ESO de l’Institut Faustí Barberà que va formar part del taller didàctic sobre la creació poética impartit el passat 25 de març per l’editor del programa “El Ojo Crítico” de RNE, Miguel Ángel Hoyos. 

L’activitat va ser coordinada per la tècnica de la Biblioteca, Desirée Mellado, i va consistir en una sessió explicativa sobre el funcionament i les diferents àrees de la Biblioteca i va finalitzar amb una gimcana a través de la qual l’alumnat participant havia de trobar un determinat poema d’entre diferents llibres que contenien missatges relacionat amb ell. Aquesta activitat està oberta a tots els centres educatius i està previst que se celebren noves sessions.

L’activitat forma part de la programació  cultural organitzada per la Biblioteca Municipal Ausiàs March que comptarà al llarg de l’any amb una diversitat d’activitats per a tots els públics amb l’objectiu d’afavorir, potenciar i estimular l’apropament de la ciutadania als llibres i millorar els seus hàbits lectors a més de fomentar l’aspecte lúdic de la lectura.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia