La Biblioteca Municipal d’Alaquàs inicia la seua programació amb un contacontes

WhatsApp-Image-2022-02-03-at-12.30.57-16

El públic infantil va gaudir de la teatralització i adaptació del conte “La Flautista d’Hamelin” en un espectacle en valencià protagonitzat per tres dones

La Biblioteca Municipal Ausiàs March d’Alaquàs va iniciar ahir dimecres 2 de febrer la programació de l’any 2022 amb un contacontes infantil per a xiquetes i xiquets de 3 a 5 anys. Una activitat amb gran èxit d’acollida organitzada amb l’objectiu de fomentar l’hàbit de lectura i promoure entre el públic més jove el món dels llibres d’una manera amena i divertida.

L’espectacle infantil va tindre com a fil conductor el conte “La Flautita d’Hamelin” dels germans Grimm, text que va ser teatralitzat i adaptat al municipi d’Alaquàs i en el qual va prendre protagonisme el Castell d’Alaquàs i la seua ciutadania. Va comptar amb una original posada en escena protagonitzada per Desirée Mellado i Juani Díaz i narrada en valencià per la mestra d’educació infantil, Anaïd Adjemian.

Amb aquest bibliocontes s’inicia la programació cultural prevista per la Biblioteca Municipal d’Alaquàs que comptarà al llarg de l’any amb una diversitat d’activitats per a tots els públics amb l’objectiu d’afavorir, potenciar i estimular l’apropament de la ciutadania als llibres i millorar els seus hàbits lectors a més de fomentar l’aspecte lúdic de la lectura.

Comenta la notícia