La Biblioteca Municipal d’Alzira reinicia l’encontre «El món del llibre»

Alzira: Ajuntament. Vista general de la plaça Major.

El dissabte 7 de maig, a les 18.30 h, tindrà lloc a la Biblioteca Municipal d’Alzira este encontre de persones que són d’Alzira o que hi viuen i que estan relacionades directament amb el món del llibre. Esta iniciativa es va paralitzar a causa de la pandèmia i ara es recupera.

L’objectiu principal de l’encontre és posar en contacte les persones relacionades amb el llibre en múltiples vessants: escriptura, il·lustració, fotografia, edició, distribució i venda. Estan previstes dues taules de treball. En la primera es parlarà de l’edició i l’escriptura més tradicional. En la segona es tractarà els nous sistemes de publicació. Els participants comentaran el procés de creació del llibre, de redacció i de publicació, les editorials exposaran els criteris dels llibres que volen publicar i els il·lustradors comentaran els diferents tipus de recursos que utilitzen per a donar vida a estes publicacions. Amb esta iniciativa es pretén posar en contacte, cara a cara, les persones implicades en el món del llibre i que potencien la lectura a la nostra ciutat. 

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha comunicat la seua satisfacció per esta iniciativa «que contribuïx a potenciar l’intercanvi d’opinions i punts de vista sobre el procés de creació d’un llibre fins que arriba al seu destinatari. Són moltes les persones de la nostra ciutat que es dediquen professionalment al món del llibre i les llibreries.  Per això, el foment de la lectura és una de les prioritats d’esta Regidoria de Cultura».

Aquelles persones que vulguen assistir a este encontre s’hi han d’inscriure, per a la qual cosa han de posar-se en contacte amb la Biblioteca Municipal.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.