La campanya “BeniMODO On” involucra el comerç local per dinamitzar l’economia de proximitat

L’Ajuntament de Benimodo vol mostrar el seu agraïment al comerç local per la seua implicació durant la pandèmia (sobretot pel seu treball en l’Estat d’Alarma) i per això ha activat la campanya “BeniMODO ON” amb la qual es pretén potenciar les compres en l’economia de proximitat de cara al Nadal. 

La localitat que comanda Paco Teruel ha impulsat una campanya braç a braç amb els comerços i els establiments locals per a donar a conéixer les seues ofertes i serveis i que la gent interioritze que en el municipi es poden adquirir moltes de les necessitats del dia a dia, facilitant la creació de llocs de treball que beneficien directament a les famílies benimodines. 

S’ha realitzat cartelleria per a tots els comerços i s’han creat nous perfils de plataformes digitals amb l’objectiu d’intentar aconseguir màxima difusió de la campanya. Amb esta nova iniciativa de comunicació per a fer costat al xicotet comerç, el consistori espera que els veïns i les veïnes de Benimodo “es bolquen i se sumen a la causa, consumint en els comerços de la localitat durant el període nadalenc, que està proper. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.