La campanya de conscienciació Amo format, gos educat, torna als carrers d’Alzira

Des de les regidories de Serveis Urbans i Sanitat, es torna a incidir en la campanya “Amo format, gos educat”.

La campanya perseguix conscienciar als propietaris de mascotes de la necessitat d’arreplegar els excrements de la via pública, així com col·laborar en la neteja de l’orí, utilitzant una botella amb desinfectant natural, compost d’aigua i vinagre.

La campanya se durà endavant en tres dies: hui dimecres 6 d’abril en el mercat setmanal; divendres 8 en la plaça Major, mentre que l’última jornada serà el dimecres 13 d’abril al parc Pere Crespí.

«Cal ser reiteratius i incidir en la necessitat de ser conscients a l’hora de traure a passejar el gos a la via pública, ja que hi ha propietaris que encara fan cas omís de les recomanacions sanitàries que van en benefici de totes i tots, per tant el primer que deuen d’entendre és que viuen en col·lectivitat i cal respectar unes mínimes normes de convivència», segons el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual.

Per la seua banda, Gemma Alós, regidora de Sanitat, recorda, una vegada més, que cal complir amb l’ordenança municipal de la tinença de mascotes i evitar la brutícia als casc urbà. Els carrers i places són per als vianants i deuen estar en perfecte estat de salubritat»

La regidora recorda que «La ciutat d’Alzira compta amb diversos recintes canins que cal utilitzar, perquè per això s’han creat , i mai hem d’oblidar que les persones som els responsables de les nostres mascotes». 

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia