La Carnisseria José Gómez de Carcaixent rep el Premi Històric Nacional

En la carnicería José Gómez, la del Bambau de Carcaixent, estan feliços per rebre al Premi Històric Nacional per part de la Confederació de Comerç d’Espanya

Dins del marc del Congrés del Comerç en una jornada que la pròpia familia qualifica d’inoblidable. Per ser reconeguts com a un dels comerços més representatius d’Espanya en la II edició dels premis CCE 2023.

José Luís Gómez, actual propietari del comerç carcaixentí així ens ho ha contat. Ha destacat que la primera de les ubicacions va ser el mercat municipal de Carcaixent. Establiment que encara està en actiu i, seguidament, es va fundar la carnisseria del carrer Balmes, 4 en la mateixa localitat.

Mantenir viva l’autenticitat de les receptes i elaboracions originals, al llarg de més de 160 anys, forma part del secret de la gran trajectòria i fidelitat dels clients. Perquè sempre s’ha tingut rigorositat a l’hora de sel·leccionar les carns garantint la seua traçabilitat, a més dels embotits elaborats completament artesanalment.

Ens sentim orgullosos de formar part de la història comercial de Carcaixent, de la Comunitat Valenciana i de tota Espanya, declarava Gómez.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.